HAPPY NEW YEAR !!!

SELAMAT TAHUN BARU KEPADA SEMUA STAF DAN PELAJAR UTM.

“Tahun cepat berganti bagaikan daun gugur tertiup angin. Sedih, gembira, susah senang lebur menjadi satu demi menyambut tahun yang baru. Selamat Tahun Baru 2020”

“Sebuah akhir selalu ada awal yang baru. Semoga di tahun baru 2020 ini akan menjadi langkah menuju suksesnya hidup. Selamat tahun baru”

“Tak terasa setahun sudah dilalui saatnya meningkatkan amalan yang baik di tahun yang baru ini. Selamat tahun baru 2020”

“Membungkus setitik harapan, menjadikannya sepucuk doa di penghujung waktu. Terbangkan di samudera dan langit tertinggi dengan penuh harap kan menjadi pelangi yang indah. Semoga selalu diberikan kebahagian bagi semua. Selamat tahun baru”

“Masa lalu merupakan kenangan terindah, masa kini adalah yang nyata adanya sedangkan masa yang akan datang adalah suatu pengharapan setiap insan. Semoga dapat terwujud segala impian. Selamat tahun baru 2020”

“Tiada kata seindah syair, tiada mutiara secantik bidadari di surga. Berjuta manusia menantikan detik-detik mendebarkan. Hanya satu yang mampu terucap Selamat tahun baru”