ATOMY MALAYSIA

SIRI 1 –  PENGENALAN ATOMY MALAYSIA

ORANG MALAYSIA YANG BELUM KENALI ATOMY

Terpanggil untuk meneliti GURUH ATOMY yang sibuk diperkenalkan oleh rakan-rakan. Seronok juga mencari kefahaman agar diri TERJAGA GITEW..Jangan Masuk tanpa memahami kan?. InsyaAllah kita BACA dan CUBA guna PRODUCT ATOMY..Masa ada enam (6) bulan setelah bergelar ‘MEMBER’ untuk mencari kefahaman agar YAKIN untuk teruskan BERSAMANYA.

Pembacaan bermula dari penulisan sahabat di July 2016, di mana bermula Syarikat ATOMY Malaysia ingin ditubuhkan. Tengok Video berikut yang dikeluarkan tahun 2015 oleh Atomy USA menjelaskan keupayaan ATOMY di sana.

NAK CERITA ATOMY 2016…. Perkongsian pada Saturday, July 23, 2016

Perniagaan 100% Pasaran Global bersama Atomy Malaysia, subsidiari Atomy Korea iaitu satu Syarikat Gergasi MultiNasional yang kini sudah bertapak di 7 buah negara dan sedang dalam rangka ke 38 buah negara sebelum ke ratusan negara lagi di dunia. Ketika laman ini disediakan, Atomy Malaysia belum pun dilancarkan. Atomy Malaysia Sdn Bhd telah pun didaftarkan dengan SSM malah permohonan semua lesen berkaitan juga telah pun dibuat sejak akhir tahun dulu. Bagaimana pun tarikh pelancaran Atomy Malaysia dijadualkan pada September 2016 sebelum ia menembusi pasaran Thailand akhir tahun ini (Dec 2016), Vietnam (2017) dan banyak lagi negara di Asia termasuk Indonesia (2018) sebelum ianya ke negara negara di Amerika Selatan dan benua lain.

Dengan kata lain tahun 2016, mendapat peluang sangat awal dan anda mempunyai banyak ruang serta masa untuk mengatur masa depan dalam mencorakkan taraf kewangan anda. Pastikan anda membaca dan memahami betul betul setiap maklumat agar anda tidak tercicir peluang yang terbaik, murah, mudah yang amat jarang hadir selama ini.

 Adakah Atomy sebuah syarikat MLM?.

Jawapannya “Ya”.

Tetapi Atomy bukan sembarangan syarikat MLM seperti yang pernah anda kenal atau sertai sebelum dan selama ini. Jadi apa sebenarnya Atomy dan apa uniknya dengan syarikat MLM ini?. Anda tentu pernah ke mini market atau ke supermarket bukan?. Apabila anda memasuki mini market atau supermarket, anda tidak perlu membayar apa-apa bukan?. Dan di dalam kedua premis itu anda bebas berbelanja dan membeli apa saja barangan keperluan harian anda, tanpa tekanan, tanpa paksaan oleh sesiapa. Banyak barangan keperluan harian boleh dibeli di mini market atau di supermarket berkenaan. Anda bebas masuk ke premis itu sekadar untuk “window shopping” dan bebas berbelanja ke atas apa saja barang keperluan harian bila anda rasa perlu untuk membelinya. Tiada bayaran masuk dikenakan dan tiada yuran apa pun yang perlu anda bayar bukan?

Atomy adalah umpama mini market dan supermarket tersebut. Bezanya Atomy adalah Online Mini Market atau Online Supermarket di mana anda boleh “shopping” apa saja seperti mana anda berurusan di dua premis di atas tadi.

 Anda boleh menyertai Atomy PERCUMA, tiada apa apa yuran atau kos tersembunyi yang dikenakan. Setelah menjadi ahli (PERCUMA), lalu anda bebas membeli apa saja barangan keperluan harian diri dan keluarga anda di Atomy. Atau anda boleh saja sekadar intai intai dulu apa yang ada dan boleh membelinya kemudian nanti. Berbelanjalah mengikut kehendak anda. Tidak ada tekanan dan tidak ada paksaan apa apa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *