WHAT DO YOU THINK WORK AS GIS SPECIALIST

This is funny :p

credit to Monde Geospatial

gis-specialist

Frgs 2021 – kick start

Dimulakan dengan mengadap pegawai DOA Batu pahat Sebelum dapat geran call je Dah dapat geran, inilah masa untuk merealisasikan gol Berpeluang berjumpa dengan en kamaruzzaman - ketua unit pembangunan industri tanaman Seorang yang tidak … [Continue reading]

Motivation camp for academicion

Prof alyani upm Bertuah Dapat join bengkel motivasi untuk para akademik Selalu pelajar je yg ada kem motivasi Kami yang tua tua ni pun perlu kem untuk bangkit motivasi Prof widad usm dgn celotehnya … [Continue reading]

Celebrate 20 years success

Feel honoured to join in celebration event of 20 years centre of SDI and Land admistration, which is personally invited by prof abbas through linkedin message. Since my early works in GIS domain, his papers have been referred by many including … [Continue reading]

Kagum

Terbaca satu training ni By ismail sisters Dah berapa kali lalu lalang di FB Malam tadi tengok eh kenapa muka nya sama ? Tengok nama ayah Oh adik beradik lah Dua dua profesor di universiti RU Bukan calang calang … [Continue reading]

Citra karisma 2021

Tahniah kepada penerima Kita celebrate the success je lah … [Continue reading]

Getting funded? By MTDC

All funder will have their exit strategy - ROI And common MTDC exit strategy - how many job creation and IPs generated Business model canvas Exit strategy Market analysis - must provide evidence on market size, competitor … [Continue reading]

Bacaan Yaasin FaBU

Terima kasih. Terharu Amin … [Continue reading]

My Covid Experience

Khamis - 5 Ogos - sikecik Mawar dan Melur Demam. Sebelum tu juga, beberapa hari lepas, saya mengalami batuk pada waktu malam, terasa macam ada sesuatu di tekak. esok pagi makan ubat batuk, alhamdulilah hilang. masa tu juga mawar batuk. Papa start … [Continue reading]

Crim workshop secret on table

No vertical line,only horizontal line Proper footnote 3 significant figures Consistent unit Fit in 1 table - if more than 1 page...it need to be break into 2 SECRET 11 - minor error Short form of journal name in citation..for … [Continue reading]

Crim workshop – conclusion, attractive figures

Conclusion is like a cake decoration Do not repeat your abstract Do not repeat result and discussion. Derive key message from findings Short conclusion -findings objective and title Short para Take home message Only salient … [Continue reading]