CONGRATULATION

CONGRATULATION TO ALL NEW APPOINTED YSN-ASM EXECUTIVE COMMITTEE 2021/2022

Amanah tahun 2022

Amanah tahun 2022

Terima Kasih YSN ASM

𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗟𝗲𝗮𝗿𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲 / 𝗧𝗲𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗴 & 𝗟𝗲𝗮𝗿𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭

✨Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, Salam Sejahtera dan Salam UTM Sanjungan Bangsa ✨

School of Education di bawah Faculty of Social Sciences and Hunanities (FSSH) telah mengadakan WEBINAR kepada semua warga UTM,

👉🏻WEBINAR mengenai “Teaching & Learning with technology course (online)” bersama ahli panel kita Assoc.Prof.Dr.Noor Dayana Abd.Halim.

Oleh itu, perkara yang akan di bincangkan pada sesi webinar ini:

🔺Interactive Presentation Tool for Teaching: Class Point and Pear Deck

✨ WEBINAR ini yang telah berlangsung pada ketetapan berikut:
📍Tarikh : 30/11/2021
📍Hari : SELASA
📍Masa : 9.00 a.m – 11.00 a.m
📍Platform. : WEBEX

Webex Link:
https://bit.ly/3CCT3v1

CONGRATULATIONS !!

Huge congratulations to the elected FSSH lecturer on this appointment.

May you continue to be excellent and prosper.

MALAYSIA BOARD OF TECHNOLOGSTS

Rezeki Penghujung Tahun 2021 🤲❤️

Terima Kasih MBOT kerana memperaku dan mengiktiraf kemahiran saya dalam bidang Art Design dan Creative Media (AM)
Untuk yang nak apply Ts ni, MBOT ada 24 bidang yg berkaitan Teknologi dan Teknikal yang boleh anda pilih bersesuaian dengan kepakaran anda.

Untuk proses, ada beberapa step termasuk interview dr pakar bidang berkaitan.

Untuk lebih lanjut terutama bidang diiktiraf MBOT boleh layari laman web MBOT atau

https://www.mbot.org.my/technology-fields/what-is-mbot%E2%80%99s-recognized-technology-fields/

#dayanaacademicworld
#dayanaatwork2021

Psychological Support Service For UTM Students

Dear Students, 
Do you want to know more about yourself?
Do you face any difficulty coping with stress recently?
Do you want to know how to plan for your future?

Come and Talk to Us ! 😊

*FREE* services are provided to all UTM students, staff and community;
✅ Individual counselling
✅ Group counselling
✅ Career counselling
✅ Personality Test
✅ Psychological testing

For your information, all services are available in Bahasa Melayu, English and Mandarin

Feel free to contact us if you have any inquiries;
📩pkk@utm.my
☎️ 07-553 6666
📪 Counselling Centre UTM, S41 UTM JB
⏱ Every Sunday to Thursday (8.00am – 5.00pm)

*”YOU SHARE, WE CARE”* 🙌
click the link below to schedule your session with us:
https://bit.ly/PsySupportPK

or you may directly contact us via:
https://t.me/Kennychin1010 (Kenny)
https://t.me/ndzln (Nadzlin) 
Thank you and have a nice day!!

Another Milestone Achieved

Alhamdulillah…….

Terima Kasih UTM

❤️

Terima Kasih UTM ❤️

APC pertama di tahun 2013

APC kedua di tahun 2021

Dan ianya menjadi lebih bermakna, apabila dinobatkan sebagai Penerima Anugerah Webometrik pada kali ini.

Syukur dengan rezeki Allah, Terima Kasih semua yg menjadi tulang belakang, yang membantu saya sepanjang saya berkhidmat di UTM sejak tahun 2009. Byk yg saya belaja untuk menjadi seorang ahli “Akademik”. Ianya satu proses yang panjang dan bermakna. Semoga anugerah ini menjadi pemangkin untuk terus maju jaya dalam memberi khidmat yg terbaik🌷#dayanaatwork2021#dayanaacademicworld

Setahun Selepas Menjalani Latihan Ikhtisas di SMK Taman Desa Skudai

2019: Setahun Menjalani Latihan Ikhtisas di SMK Taman Desa Skudai

Hari ni dijemput untuk share ilmu bagi sesi LDP guru-guru sekolah ni.. Rindu betul kawan2 kat sini.. Sampi ke saat akhir duk tgk sorg sorg nama kat GMeet tu, sebb nak recall muka sorg2. ❤️

May be an image of 1 person, headscarf and text that says "REC z LATIHAN DALAM PERKHIDMATAN ATAS TALIAN BERSAMA DR NOOR DAYANA BINTI ABD HALIM PENSY ARAH KANAN JABATAN PENDIDIKAN SAINS MATEMATIK & MULTIMEDIA KREATIF, UTM SKUDAI. Khamis 11:05 AM 15 Julai 2021 I 11 pagi jne-zyci-zix"

Interview Sarjana Muda Pendidikan day 2

Hari ni sambung lg sesi interview calon2 mahasiswa/siswi Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Kimia UTM.. Menyaksikan..hampir 80% yg saya temubual hr ni adalah calon LELAKI.. So, siapa kate cikgu ni selalunya perempuan aje? Lelaki pun ramai tau. Tak kira lelaki perempuan.. sama hebatnya untuk persediaan hr ni.. Mock Teaching mereka mantap2! 💪#dayanaatwork2021#dayanaacademicworld#ismp2021

May be an image of 2 people and headscarf
May be an image of 2 people and text
May be an image of food and text