Majlis anugerah Citra Karisma 2018

Tahun keempat dapat masuk ke majlis Citra Karisma sebagai penerima anugerah. Tahun ini mewakili fakulti untuk dua anugerah iaitu Anugerah Teknologi Maklumat dan Anugerah Inovasi Perkhidmatan sebagai finalis.

Proses permohonan adalah agak kompleks, kena isi borang, kena buat pembentangan dan keputusan kena tunggu majlis inilah. Berdebar juga rasa sebab tak tau siapa yang menang hinggalah ke saat akhir.

Alhamdulillah, berjaya memenangi satu anugerah iaitu Anugerah Inovasi Perkhidmatan untuk Sistem eProjek yang dibangunkan oleh Dr Megat Aman Zahiri Megat Zakaria. Sistem dah masuk tahun ke 3 digunakan dan semakin ramai pengguna. Sejak jadi Penolong Pengurus Fasiliti di Fakulti Pendidikan, aku dipertanggungjawabkan untuk manage sistem ibagi membantu urusan masuk markah dan penghantaran laporan akhir. Kini dah mula digunapakai untuk Penyeliaan Praktikum Kaunseling. Banyak lagi nak diupgrade berdasarkan permintaan pengguna. InsyaAllah akan diusahakan.

Bagi kategori Anugerah Teknologi Maklumat, kalah dengan Sekolah Pengajian Siswazah. Takda rezeki kali ini. Tapi, dapat ke finalis pun dah syukur alhamdulillah.

Kita share beberapa gambar yang ada yek…