AKTIVITI UTMKL

MAJLIS MAKAN MALAM TNCPI

HARI KELUARGA UTMKL

JOM KE SUNGAI BUNUS KEMBALI LAGI

GOTONG ROYONG PERDANA PPMUKL

Bermula seawal 8.30 kami berkumpul di block P untuk mendengar taklimat dan pembahagian tugsan. Aktiviti ini agak penat tapi ianya menyeronokan. Ikatan silaturahim bertambah erat apabila semua staf yang terlibat saling bantu membantu antara satu sama lain.” Berat sama di pikul ringan sama di jinjing”

JEMPUTAN KE PROGRAM PEMBUDAYAAN AL QURAN

Program pembudayaan AL Quran akan setiap hari jumaat. Penceramah terdiri daripada ustaz jemputan serta ustaz dan ustazah yang bertugas di pusat Islam UTMKL. Pastinya tajuk- tajuk yang disampai amat menarik dan mudah difahami. Ilmu yang dipelajari kami akan manfaat dalam kehidupan harian.

MAJLIS AMANAT NAIB CENSELOR UTM

Seluruh warga UTM adalah dijemput untuk hadir. UTM merekodkan kadar kebolehpasaran graduan tertinggi dalam negara bagi universiti awam pada tahun lalu iaitu sebanyak 98 peratus.

HARI BERSAMA PELANGGAN

Ayuh semua ke Program Hari Bersama pelanggan 2023. Anda pasti akan mendapat maklumat yang tepat berkaitan dengan program yang disediakan di Universiti Teknologi Malaysia

HI – TEA

MAJLIS BERSAMA NAIB CENCELOR

Perjumpaan bulanan bersama dengan NC pada 1 Ogos 2023. Warga UTM dijemput hadir mengikut lokasi masing-masing

PERJUMPAAN BERSAMA PENGAWAI SAINS C48

Sesi perkenalan antara staf Mekanikal/ Sains dengan Puan Amy Zuria Abdul Ajib merupakan Pegawai Sains C48 yang baru bertugas di UTMKL.Senyuman mu mengukir kebahagian. Selamat datang Puan. Maklumat serta matlamat yang disampaikan amat jelas seiring dengan Visi & Misi UTM.

PROGRAM RIADAH SANTAI &INDOOR GAMES WANGI KL

Acara ini agak menarik. Semua peserta sangat terhibur dan bersemangat mereka menujuk bakat terpendam dalam setiap permaian . Para pemenang diraikan dengan hadiah masing -masing. Tahniah kepada yang berjaya….

PERJUMPAAN STAF TEKNIKAL MAKMAL UTMKL BERSAMA PENGARAH PPMU

Tahniah Boss. Selamat menabur bakti di tempat baru Prof. Madya IR.TS.DR Sheikh Ahmad Zaki Bin Shaikh Salim

SESI SUA MESRA PENGARAH PENTADBIRAN TNCPI

Selamat datang Prof. Madya TS.DR. Mohammad Zaki Bin Hassan ke TNCPI

PERANAN ORGANISASI KESELAMATAN KEBAKARAN (OKK) DAN LATIHAN KEBAKARAN & KECEMASAN

Pihak JawatanKuasa Keselamatan Kesihatan Pekerja Pejabat Timbalan Naib Censelor (Penyelidikan & Inovasi) telah mengadakan sesi perkongsian berkenaan “PERANAN ORGANISASI KESELAMATAN KEBAKARAN (OKK) DAN LATIHAN KEBAKARAN & KECEMASAN” pada 27 julai 2023 bertempat di makmal jalanraya dan lalulintas (P102)

SAMBUTAN HARI RAYA PUASA

Majlis sambutan Hari Raya merupakan peringkat UTMKL diadakan setiap tahun. kemeriahan dapat dirasakan seluruh warga UTMKL dan komuniti setempat. Acara seumpama ini boleh mengeratkan hubungan silaturahim sesama kita. Pelbagai juadah tersedia.

KURSUS SEMBELIHAN

Ini kali pertama saya mengikuti Kursus Sembelihan yang dianjurkan oleh Pusat Islam UTMKL. Ianya sangat menarik banyak ilmu dan pengetahuan yang saya perolehi. Syabas staf masjid semua kerana berjaya menganjur program seumpama ini.

SAMBUTAN HARI RAYA QURBAN 2023 UTMKL

29 jun 2023 Program ibadat Qurban telah diadakan diperkarangan masjid UTM. Sebanyak 7 ekor lembu telah berjaya di sembelih pada majlis ini. Sukarelawan yang terdiri daripada staf UTM dan peserta yang mengambil bahagian qurban. Kerjasama umapama ini dapat mengeratkan lagi hubungan dengan komuniti yang berada berhampiran dengan UTM. Program ini merupakan salah satu cara kita menyantuni masyarakat yang kurang berkemampuan.

PERJUMPAAN BERSAMA AHLI KKAUTM DI UTM KL

Ahli KKAUTM yang dihargai, KKAUTM mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih.. pada Pemilihan Majlis Jawatankuasa KKAUTM Sesi 2022-2024.