![?](https://web.telegram.org/z/img-apple-64/1f60d.png)
![?](https://web.telegram.org/z/img-apple-64/1f60d.png)
![?](https://web.telegram.org/z/img-apple-64/1f60d.png)
.
Bahan-bahan:
1pekej biskut – saya guna biskut cream creakers.
1 tin susu cair
1/2 tin susu pekat – saya kurangkan sbb tak suka manis.
4 sudu mkn tepung kastard
1 cawan air
Secubit garam
Serbuk milo
Cara-cara:
Satukan susu cair,susu pekat,tepung kastard,air dan garam ke dlm periuk.
Api pelahan kacau sehingga aduan menjadi likat.
Tutup api.
Susun biskut dlm bekas/loyang.
Sapukan adunan kastard sehingga menutupi lapisan biskut dan ratakan kemudian taburkan serbuk milo.Ulangi langkah hingga habis.Lapisan atas sekali lapisankan adunan kastard lebihkan milo.
Simpan biskut tiramisu dalam peti sejuk selama 2-3jam.
Kredit: Suzana Adnan
![](https://people.utm.my/nizamray/wp-content/uploads/sites/1087/2022/01/image-2.png)
Speak Your Mind