Deprecated: Function add_custom_background is deprecated since version 3.4.0! Use add_theme_support( 'custom-background', $args ) instead. in /opt/www/people.utm.my/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078
Ada yang tanya, berbaloi ke jadi dealer Orodesign ni? | Chocolate Banana

Ada yang tanya, berbaloi ke jadi dealer Orodesign ni?

Assalamualaikum semua.

Kalau tanya saya memang jawapannya berbaloi 100% sebab saya memang dealer Orodesign dan dah merasa kesemua kelebihan sebagai dealer. 

Tapi soalan tu betul dah tuju kat saya kalau pi tuju kat company lain sahih jawapan dia lain kan? Hihii.

Ok kenapa saya cakap berbaloi?

1. Kalau uolls aim nak beli emas untuk long term nak saving emas, dapat harga lebih rendah. Uolls dah jimat banyak kat situ. Jimat harga, jimat masa, jimat tenaga, sebab tak perlu pun ke mana-mana terus lock dengan kilang.

2. Kalau uolls nak trading emas pun untung runcit dapat lebih tinggi berbanding jadi dealer kedai emas biasa. Upah yang telus dan fix sangat reasonable ikut design. Lebih rendah untuk dealer.

3. Daftar dealer sekali seumur hidup yuran tu untuk semua kelebihan dealer dapat, tak perlu renew, tiada minimum belian untuk kekalkan keahlian. Boleh jugak diwarisi tau.

4. Uolls boleh jual semula emas lama/ goldbar / dinar pada HQ, HQ ambil / beli dengan harga yang tinggi kalau dah jadi dealer. Dah tak pening nak jual emas kat mana.

5. Susut nilai / selisih harga beli dan jual emas jadi kecil bila dah jadi dealer, maka kita akan dapat rasa keuntungan simpanan emas kita lebih cepat.

6. HQ kilang Emas kita adalah 100% milik Muslim bumiputera. Bila kita support, secara tak langsung kita support ekonomi muslim, Moga dengan support kita kilang boleh pergi lebih jauh dan memberi lebih banyak pada ummah.

7. Ketulinan emas lebih terjamin, HQ adalah kilang Emas dan pemegang sijil FEDMAS (Badan yang mengesahkan ketulinan emas di Malaysia)

8. Kita berpeluang kumpul emas percuma melalui kempen-kempen yang HQ anjurkan.

9. Nak lebih jimat dekat yuran tu daftarlah bulan ni sebab uolls boleh jimat 4 ratus ringgit, tambah sikit lagi dah boleh lock emas sendiri kat sistem tau.

Haaa berbaloi sangat tu simple kan? Harap dapat sikit pencerahan. Ada soalan lain boleh roger saya 😁

Yuran Ahli OroDesign promosi bulan April RM399 sahaja,

http://www.wasap.my/60167525279/NakDaftarDealerOroRM399